Bolle

 

Heel lief als je hier een berichtje achterlaat

vrouwtje zal ze beslist aan me voorlezen

groetjes en de vijf

Bolle


bollefan1

het berichtje zal verschijnen zodra vrouwtje op publiceren drukt


Post een nieuw bericht.


Naam: Senna E-mail: 
Home Pagina:   
Land: ONZE GEZAMELIJKE MATRAS  Datum: 7 Jun 2007 08:27:39 GMT

Commentaar: Als het vrouwtje ze voorleest wil ik ook even iets tikken.

Als lieverd van de zoon van het vrouwtje en acht jaar jouw slaap/stoeimaatje en oppas, want er komt niemand aan jou, ze moeten eerst langs mij, merk ook ik dat er iets is, slapen dat doe je heel veel, maar stoeien daar heb je geen puf voor.

Ik blijf over jou waken....een dikke lebber Senna


Naam: paulina E-mail: 
Home Pagina:   
Land: ACHTER DE PC,JOU VOOR MIJ  Datum: 7 Jun 2007 21:48:35 GMT

Commentaar: he bolle,trouwe maat van stella mijn lieve din,ik geef je een warme knuffel en heel veel aaitjes,al heb je me nooit ontmoet,je zou me vast waarderen als je vrouwtjes beste din,je bent echt een pracht van een bull,geef vrouwtje maar een lik en droom maar fijn als je slaapt,in gedachten zijn wij in jouw leventje,veel liefs en groetjes je vrouwtjes vriendin Paulina Suik Naam: Helena, Patrick & Rocky E-mail: 
Home Pagina:   
Land:     Datum: 8 Jun 2007 19:53:53 GMT

Commentaar: Hallo lieve Bolleke! we komen ook even een pootje zetten in je boekje.Zodat je weet dat we aan je denken en aan je gezinnetje. Als we naar je foto kijken dan smelt ik meteen voor die mooie grote ogen. Trouwe vriend, blijf sterk en ga maar lekker bij het vrouwtje liggen...ze zal je stevig vast pakken. Rocky onze Jack-Russel stuurt je ook héééééél veel pootjes!Een hele grote knuf van ons alledrie.xxxNaam: rosy E-mail: 
Home Pagina:  http://rosy.punt.nl  
Land:   Datum: 9 Jun 2007 07:31:16 GMT

Commentaar: hallo Bolle ja, jij en je baasje maken nu een heeel moeilijke periode door je wilt nog heel lang bij je baasje blijven en op haar letten en al je liefde geven maar die rot ziekte maakt het jou onmogelijk maar weet dat ze jou altijd in haar hart zult bewaren en nooit zal vergeten ik wens jou veel sterkte liefde en kracht toe knuf van rosy en baffieNaam: ninodepino E-mail: 
Home Pagina:   
Land:   Datum: 11 Jun 2007 08:41:44 GMT

Commentaar: Dikke Knuf voor Dikke ...o nee... Robuuste,..ik wist niet dat je borstjes had Bolle?....je bent een hele lieve mooie vriendelijke blije plagerige hongerige Bolle, nee geen hond is als een Bolle.Liefs en sterkte voor allen, ninoNaam: moppie E-mail: 
Home Pagina:   
Land:   Datum: 14 Jun 2007 06:26:19 GMT

Commentaar:

lieve Bolle

toen ik je zag kwam je naar me toe en zei me gedag.je kwam tegen me aan staan en ik liet een aai over jou hoofd gaan.ik weet jou mama is erg aan je gehecht,en samen voeren jullie nu een zwaar gevecht.toch hoop ik dat je er nog even mag zijn zonder al te veel pijn.dat jou mama de tijd van afscheid mag nemen ,want zoals jij Bolle is er geen ene.geniet nog even samen van leuke momentjes dat is fijn, en ik weet zeker dat jou mama altijd bij je zal zijn. dag bolle... knuffelNaam: Bets E-mail: 
Home Pagina:  http://huisenhaard.punt.nl  
Land: NED  Datum: 15 Jun 2007 19:46:30 GMT

Commentaar: Ik ben benieuwd hoe het met je is Bolle,, heb alles gelezen van jou,en wat erg allemaal,Onze Doortje is ook ziek die begon over te geven,,daarna diaree met Bloed ,,naar de Dierenarts,,2 prikjes gehad en voor 6 dagen pillen ben ook een beetje bang hoor ,zij wil niet drinken en al 2 dagen niet gegeten,je kan zien dat het niet goed is,ze kan niet op haar zij liggen,,Lieverd Bolle,ik wens jou veel sterkte hoor en hopenlijk weinig pijn,,een Poot van Doortje en een grote Knufffff van mij liefs BetsNaam: Mobar E-mail: 
Home Pagina:   
Land:   Datum: 15 Jun 2007 19:57:22 GMT

Commentaar: Een warme knuffel voor de Bolle.groetjes Mobar.Naam: mobar E-mail: 
Home Pagina:   
Land:   Datum: 22 Jun 2007 12:06:56 GMT

Commentaar: Even een knuffel voor de Bolle,groetjes en fijn weekend,Mobar Vorstkasteel.Naam: Bets E-mail: 
Home Pagina:   
Land:   Datum: 22 Jun 2007 12:56:36 GMT

Commentaar: Hòi lieverd ,,gaat het een beetje met je Hou je taai hoor makker ,het vrouwtje is er voor je als er wat is.Lieve knuffff van Bets.Naam: paulina E-mail: 
Home Pagina:   
Land: THUIS  Datum: 28 Jun 2007 07:04:56 GMT

Commentaar: hoi bolle he kerel je krijgt een aai van mij over je hoofd:)als je slaapt...droom iets fijns..en mocht je snurken....doe maar gewoon ! geniet van je eten en de aandacht die je krijgt....wij denken aan je hoor...geef vrouwtje een lik van ons,zij is een echte lieverd..maar dat wist je al...toch ? liefs paulina en janNaam: rinus E-mail: 
Home Pagina:  http://boulebalweblog.punt.nl  
Land: NED.  Datum: 28 Jun 2007 18:03:30 GMT

Commentaar: Hoi Bolle Wat ben jij een mooie hond zeg, je kijk zo lief uit je ogen,ik denk dat jij een schat van een hond bent.Hoe is het nu met je? Wat heeft het vrouwtje mooie gedichten geschreven over jou heel mooi vind je niet.Ze schrijft mij ieder weekend een gedicht Bolle en dat waardeer ik heel erg, dat vind ik heel mooi .Ik kan zelf geen gedichten schrijven, anders kreeg ze een terug van mij.Bolle ik hou op doe je vrouwtje de groeten van mij.Heel veel liefs van Rinus oja je krijgt van mij nog een aai over je lieve kop.Naam: nino E-mail: 
Home Pagina:   
Land:   Datum: 1 Jul 2007 17:52:12 GMT

Commentaar: hey Bolle, alles kids....je puisje kon het muisje niet hinderen, mss slaapt ze wel in je (bek) mond...en snurkt ze nog harder dan jij, hieba hieba leuk je boek , het vrouwtje heeft het er maar druk mee, maar je snoet maakt alles, ja alles goed. Knuffies voor jullie.Naam: paulina suik E-mail: 
Home Pagina:   
Land:   Datum: 5 Jul 2007 11:12:19 GMT

Commentaar: hee bolle hoe is hetnu metje ? ik lees graag je praatje in bolle verteld...zo laat je iedereen weten hoe jij je leven leeft..je krijgt van mij een grote aai en een kus op je natte neus,doe vrouwtje de groeten... liefs paulina


navolgend berichtje kwam via mail bij het vrouwtje binnen van Rosy en Baffie

Heb voor Bolle een klein gedichtje  gemaakt
 
Alle zonnestralen die vandaag op de aarde neerstralen
Zijn bestemd voor jou Bolle
Heb ik voor je geregeld
Wens jou en je vrouwtje  veel sterkte toe
 
Een handje vol geluk kun je wel gebruiken

handvolgeluk2

 

Rosy en Baffie.......bedankt voor het gedicht en mooie plaatje

een lebber en de vijf van Bolle

en een knuf van het vrouwtjeNaam: Elisabeth /Elly en Luna E-mail: 
Home Pagina:  http://elisabeth.heetmijnwebsite.nl  
Land: NEDERLAND  Datum: 12 Jul 2007 14:13:04 GMT

Commentaar: Hoi Bolle Ik begrijp dat het alweer een stuk beter met je gaat. Gelukkig maar. En ja, een puistje tussen je tenen is echt heel vervelend. Maar ook dat is weer over toch?? Nou veel liefs en een kus van Elly en een poot en een knuff van Luna en ZiggyNaam: Saartje en Zylah E-mail: 
Home Pagina:  http://jolandegoesamerika.punt.nl  
Land: AMERIKA  Datum: 13 Jul 2007 06:42:07 GMT

Commentaar: HOI Bolle, Wij zijn Saartje en Zylah de honden van die Doos uit AMERIKA weet je wel die bevriend is met jou vrouwtje! Hoe is het met jou????? Bij ons gaat het ut zun gangetje, vrouwtje gaat altijd met zn up en zn downs zoals jij wel zult weten, en dan worden nu haar tanden elke keer onder gehele verdoving gedaan, is ze van de hele wereld, raar he? En komt ze maf thuis joh en lalt ze net of ze heeft gedronken.....pfffff valt niet mee HE BOLLE? Wij, Zylah is dat kleine chiwauageval van lisanne dan weet je wel wie dat is en ik ben Saartje de Labrador, hopen ook eens wat van jou te horen en zeker hoe het met je gezondheid is, Veel hondepoten en likken uit AMERIKA van Zylah en Saartje


onderstaand kaarsje is van Rosy en Baffie

kaarsvoorbolle1

voor jou Bolle als lichtpuntje


 

Naam: Veerle E-mail: 
Home Pagina:  http://users.telenet.be/gedichtenhoekjeVeerle  
Land: HONDENDROOMLAND  Datum: 2 Aug 2007 10:58:32 GMT

Commentaar: Dag lieve Bolle, wat heb ik er spijt van dat ik jou niet eerder ben komen bezoeken...maar ik denk wel dat Vienna (één van jou vriendjes in de hondenhemel) wel over mij al zal gesproken hebben en ik weet van Vienna dat jij nu niet meer moet lijden lieve Bolle! Blijf elkaars vrienden en kijk af en toe eens naar die mensenplaneet en naar jullie baasjes! Ik kom zeker nog terug Bolle en dan vertel ik jou wat Vienna (sneeuwwitte labrador) nog niet heeft verteld! Dikke knuffel voor jou en Vienna!   

 
 
gedichten © by Stella

 
  Site Map