29-05-07

 

 

Daar ben ik dan, mijn koosnaampje is Bolle, dus dat zal ik ook maar zo houden. ik ben al acht jaar de lieverd van het vrouwtje, ze is altijd zo trots op mij, maar ben dan ook een bijzonder lieve en aanhankelijke engelse bullenman, en ik weet haar altijd om mijn poot te winden......maar ja dat is bullen eigen toch !

Ze maakt zich een beetje zorgen, en denkt dat ik dit niet door heb....nou echt wel.

Van vrijdag 25 op zaterdag 26 mei voelde ik me behoorlijk slecht, en dat heeft ze ook geweten, 's morgens meteen naar Krista, dat is mijn dierenarts, normaal ga ik daar graag heen, maar nu had ik daar dus geen zin in, maar ik moest, toen hebben ze; het vrouwtje dus samen met het baasje en Krista dingen besproken waar ik helemaal geen verstand van heb, maar ik wist wel meteen dat het over mij ging en dat er iets niet goed was.....het baasje draaide zich even om en bij mijn vrouwtje kwamen de waterlanders.

Het weekend ging wel, ik heb alleen maar geslapen, en als het tijd was dan at ik wel iets, vrouwtje had spuitjes meegekregen voor het braken, nou die hielpen wel moet ik zeggen.

Vanmorgen moest ik terug komen, en toen heeft Krista bloed afgenomen, dit kon zaterdag niet zei ze, want dan was het lab gesloten.

Vanavond belt ze met het vrouwtje..........voor nu ga ik weer lekker slapen

groetjes en de vijf

Bolle

bollefan1

 

 


 

03-06-07

 

Mijn vrouwtje vind het goed dat ik even een klein berichtje post, maar niet te lang want dat is te vermoeiend.

Woensdag moest ik verplicht gaan slapen, mijn vrouwtje zei: zorg dat je straks weer uitgerust wakker word, dit snapte ik niet helemaal, maar nu wel.

Terwijl ik sliep hebben ze  een snee in mijn buik gemaakt, waarom ? ik kreeg alleen naderhand mee dat het iets te maken had met mijn milt en een bal zo groot als een grapefruit.Dat ding woog volgens Krista mijn dierenarts zes ons. Dit hebben ze nu opgestuurd naar iemand die er verstand van heeft, want wat moet ik nu met een grapefruit in mijn buik !

Vrouwtje blijft me heel erg verwennen, nog meer als dat ze al deed, wel moet ik medicijnen nemen, maar die stopt ze in het vlees wat ik heel graag heb, en dat doe ik dan ook, want vrouwtje zei dat dit goed voor me was. Meestal ben ik eigenwijs, maar nu luister ik omdat het goed voor me is.

Zo nu zijn jullie weer een beetje op de hoogte

Ik ga weer een uurtje of zo slapen

groetjes en de vijf

Bolle

bollefan1

 

 


 

20-06-07

 

Hier ben ik weer even, vrouwtje blijft me verwennen, en Senna mijn slaap en stoeimaatje is nu ook een stuk rustiger, maar ja, ik slaap ook heeeeeeel veel, en vrouwtje zegt  tegen haar dat ze voorzichtig moet doen, dit doet ze dan ook, want gehoorzamen kan ze heel goed.

De hechtingen zijn er inmiddels uit, waren er best veel, maar omdat ik me netjes had gedragen ( zoals altijd ) kreeg ik van Krista mijn dierenarts weer lekkere koekjes, ja, ja die staan op het bureau en ik kan ze alleen maar zien als ik op de behandeltafel ben dus……..

Vrouwtje kijkt wel steeds naar de binnenkant van mijn lippen, wat daar nou leuk aan is weet ik niet, maar ze zegt dan: manneke ze zien er nog steeds mooi rose uit, ik begrijp er niets van maar als zij dit zegt dan is het beslist goed.

Nu zijn jullie weer een beetje op de hoogte en ga ik lekker een uurtje slapen….

O ja voor ik het vergeet, ik snurk altijd heel hard zegt vrouwtje, en wat denk je, had ze dit opgenomen, maar ook van het baasje, die kan er ook wat van, vrouwtje zegt dan; ik zou wel eens willen weten hoeveel bomen jullie inmiddels hebben omgezaagd, nou hier snap ik dus niets van, bomen zijn toch om tegen te p……

Maar goed, dit was het weer voor even

Groetjes en de vijf

Bolle  

bollefan1

 

 


 

23-06-07

 

Vandaag was me het dagje wel

Vanmorgen zoals altijd; vroeg op, maar ik had er nog geen zin in, vrouwtje deed koffie maken en na verloop van tijd had ik zoiets van…oke dan zal ik ook maar eens opstaan.

Normaal krijgen we dan nadat we ( Senna en ik ) buiten zijn geweest ons eten, mooi niet dus, die muts moest vandaag naar Krista, en daar heeft ze toch een hekel aan, ze hoeft alleen maar de nagels geknipt en toch krijgt ze dan een roesje om rustig te blijven, dus: geen eten, ik begrijp niet waar ze zo bang voor is, ik verdien daar steeds mijn koekjes mee, maar ja vanmorgen moest ik thuis blijven, dit vond ik helemaal niet leuk, het baasje bleef wel thuis, maar daar had ik geen eten en ook geen koekjes mee. Ik wilde met het vrouwtje mee, maar dat kon niet…..jammer genoeg

Ongeveer een uurtje later waren ze terug, en ze was me toch suf, vrouwtje zei dat dit kwam door het roesje van methadon, ze had wel een tegen middel gekregen maar ja helemaal lekker was ze nog niet.

En wat denk je, ik hoor haar niet meer lopen, de nagels tikken niet meer op de vloer, daarbij had ze ook nog koekjes gekregen, en ik zielepiet was aan het vergaan van de honger……….arme ik.

Vrouwtje heeft ons toen  eten gegeven, heb nog even wat rond gelopen en ben weer  gaan slapen.

Vanmiddag is ze samen met baasje nog boodschappen gaan doen, ik ben  lekker naast Senna blijven liggen………

Toen ze terug kwamen hebben Senna en ik weer  gegeten, en vrouwtje en het baasje ook.

Maar goed,dit was het voor nu, ik ga rustig naast mijn vriendinnetje liggen

Groetjes en de vijf

Bolle

bollefan1

 

 


 

 

28-06-07

 

Ja, ja daar ben ik weer.....ik ben niet meer zo vlug dus.....

Daarbij heb ik nu ook nog een puistje tussen twee tenen, en dat kreng doet behoorlijk zeer, maar vrouwtje doet er zalf tussen en zegt dan dat ik er vanaf moet blijven, zij heeft makkelijk praten.

Maar goed, omdat ik niet meer zo heel vlug ben is er samen met mij een muisje naar binnen gelopen, best leuk om te zien, maar vrouwtje is er niet blij mee, want ze kunnen alles kapot knagen zegt ze.

Nu heeft ze een valletje gezet, maar zij en ook ik hopen natuurlijk dat het diertje zoals die naar binnen is gelopen ook weer naar buiten gaat....

Ik laat over het verdere verloop nog iets weten oke!

groetjes en de vijf

Bolle

bollefan1 

 


 

 

10-07-07

 

Ja, ja daar ben ik weer, heeft een paar dagen geduurd, maar dat mag de pret niet drukken.

 

Eerst even over het muisje, dat is net zoals mijn puistje verdwenen, muisje had ik geen hinder van, maar van dat puistje wel, maar goed dat is gelukkig weer weg.

 

En het vrouwtje is toch wel heel blij, haar pc is eindelijk terug en doet het ook weer,het was iets met de hardware,en er zat garantie op, nou ik heb niets zien zitten, en aan mijn ogen heb ik het echt niet, baasje heeft tot gisteravond alles weer aangesloten en geïnstalleerd, dat was een heel werk.

 

Nu kan vrouwtje al haar dingetjes weer terug zetten, dat zal wel even duren want ze zit niet zoveel aan de pc, ze laat mij niet graag alleen en daarbij is ze ook weer een keer door haar rug heen gegaan, dit ziet niet uit, ze loopt erbij als Daffy Duck ( niet doorvertellen hoor ).

 

O ja, ik wil ook iedereen bedanken voor de lieve berichtjes, vrouwtje leest ze me iedere keer voor, lief he.

 

Zo nu sluit ik weer af, want ja ik kan het vrouwtje ook niet alleen laten zitten.

 

Groetjes en de vijf

Bolle

bollefan1

 

 


 

24-07-07

 

Lieve mensen

Bolle, mijn dierbaar maatje is helaas uitverteld

Vannacht is hij zo ziek geworden dat we een moeilijke beslissing hebben moeten nemen, een beslissing waarvan we wisten dat we er niet omheen konden

Vanmorgen bij de dierenarts is hij ingeslapen terwijl hij bezig was met het geen hij graag deed, koekjes eten, want de koekjespot die stond altijd op ooghoogte bij de dierenarts en hij wist als hij daar kwam dan kreeg hij er altijd een paar, ongeacht wat er gedaan moest worden, zo ook nu.

Het doet zo'n zeer, mijn maatje, onze grote vriend......met een gouden karakter en zijn aparte persoonlijkheid, laat een grote leegte achter, maar ook bijzonder mooie herinneringen, herinneringen die me dierbaar zijn en ik tot in lengte van dagen zal blijven koesteren

Bedankt Bolle...je was een echte vriend

bollefan1

 

 

jouw vrouwtje

Stella

 

 

   

 
gedichten © by Stella

 
  Site Map