dierbaar-maatje

 

Archie

 

bolle, manneke

 

 

klein bolletje

elf weken

waren het jouw ogen

waarvoor ik ben bezweken

 

een hechte band

tussen jou en mij

onvoorwaardelijk

steeds aan mijn zij

 

volgden overal

sprekende hondenogen

trouw, liefdevol

zij hebben nooit bedrogen

 

je kon zingen

als geen ander

een apart geluid

op “Pa” van “Doe Maar”

dan begon je

heel vertederend

kwam dit eruit

 

clown, paljas

jouw grimassen

zo uniek

en wij, jouw gezinnetje

waren altijd trouw publiek

 

jou moeten missen

onvoorstelbaar

Bolle, manneke

zo dierbaar

 

 

 

thHartje20twinkelthHartje20twinkelthHartje20twinkel

 

 

bedankt voor alles 

slaap zacht

 

jouw vrouwtje

 

Post een nieuw bericht.


Naam: mobar E-mail: 
Home Pagina:   
Land:   Datum: 24 Jul 2007 21:16:51 GMT

Commentaar: Heel mooi afscheidgedicht voor die lieve Bolle, deze aparte hond. Slaap zacht Bolle, Mobar.Naam: Rinus E-mail: 
Home Pagina:   
Land: NED  Datum: 24 Jul 2007 21:44:57 GMT

Commentaar: Hoi Stella Niet best dat je, je maatje moet missen. We wisten dat het het een keer moest komen. Het is net zo als bij mensen het is toch sneller gegaan dan dat we dachten. Bolle rust zacht en ik hoop dat je een goed plaatsje krijgt bij je maatjes Stella ik wens je heel veel sterkte en het gedicht dat je schreef zo was hij precies. Liefs RinusNaam: Thea E-mail: 
Home Pagina:  http://thea53.punt.nl  
Land: NEDERLAND  Datum: 25 Jul 2007 08:16:00 GMT

Commentaar: Deze dagen zijn nu zwaar, hij was je maatje en voorwaar, zolang hij kon bleef hij je vriend.. Nu is de tijd bij jou geweest, die tijd bleef zolang het kon een feest. Je vriend zal waken, weet dat zeker,hij blijft bestaan zolang je leeft, dat heb je als je om je dieren geeft.. Sterkte Stella...Naam: carina E-mail: 
Home Pagina:   
Land:   Datum: 25 Jul 2007 13:21:53 GMT

Commentaar: Hallo lieve Stella, Ik wil je graag heel veel sterkte toewensen met de verwerking van inslapen van jouw BOLLE. Hij hoeft nu niet meer te lijden......dat kan een troost zijn. Maar mogen ook alle mooie herinneringen aan hem een troost voor jou zijn! Liefs en kus CarinaNaam: carola E-mail: 
Home Pagina:   
Land: NEDERLAND  Datum: 25 Jul 2007 20:10:30 GMT

Commentaar: dit worden zwaare dagen voor jou maar de herinnering aan bolle kan niemand jou afneemen ze zullen een groote troost zijn voor jou ik wens je veel sterkte toeNaam: jolande E-mail: 
Home Pagina:   
Land: AMERIKA  Datum: 25 Jul 2007 23:46:49 GMT

Commentaar: Lieverds, wens jullie beiden heel veel sterkte toe, weet wat BOLLE voor jullie betekende!!! Ontzettend veel liefs en knufs jolande the USANaam: paulina E-mail: 
Home Pagina:   
Land: ACHTER DE PC  Datum: 27 Jul 2007 08:54:41 GMT

Commentaar: lieverd...je hebt een heel mooi gedicht voor hem geschreven...zo sprekend en mooi vertaald wie bolle is en was voor jullie,ook hier wensen wij jullie sterkte toe de komende dagen,wij denken aan jullie,mams ook... liefs je din paulinaNaam: rosy E-mail: 
Home Pagina:  http://rosy.punt.nl  
Land:   Datum: 27 Jul 2007 12:08:17 GMT

Commentaar: hoi meid ik schrok wel hoor van je bericht je weet dat het komen gaat maar toch een mooi gedicht voor bolle wat je hebt gemaakt wens jullie heel veel sterkte toe met het verlies van je kameraadje dikke knuf van rosyNaam: Helena E-mail: 
Home Pagina:   
Land:   Datum: 28 Jul 2007 14:37:44 GMT

Commentaar: Ach nee...het is dan toch gebeurd. Lieverd toch! wat een verdriet. Heb het nu pas gelezen sorry... (Moest veel werken doordat er collega's op vakantie zijn en/of ziek)Daarom weinig achter mijn pc gezeten. Maar ik wil jullie heel veel sterkte wensen want het is een groot verlies. Lieve Bolle...nu lijd je geen pijn meer. Het vechten hiertegen heeft ook lang genoeg geduurd. Straks mag je in de hemel je vrouwtje weer zien wanneer haar tijd gekomen is. En dat zal hopelijk nog heel lang duren...maar dan zijn jullie weer samen...zij en zij...elkaar nooit meer loslaten. Dat geloof ik echt! Vaarwel Bolleke met je mooie oogjes. Nogmaals sterkte van mij & Patrick.Naam: Nino E-mail: 
Home Pagina:   
Land:   Datum: 28 Jul 2007 19:00:49 GMT

Commentaar: Lieve Stella de Bolle houd misschien wel even de wacht bij jou hoe je je verdriet een plek geeft en verwerkt, help hem een beetje, het gedeelde gaat nooit verloren. Knuffels en een Bolliaanse "lik":) liefs van nino.Naam: Veerle E-mail: 
Home Pagina:  http://users.telenet.be/gedichtenhoekjeVeerle  
Land:   Datum: 2 Aug 2007 10:52:38 GMT

Commentaar: Wat een prachtig gedicht heb je geschreven voor Bolle. Het grijpt mij enorm aan...ik heb er geen woorden voor! Nogmaals, veel sterkte!
 
gedichten © by Stella

 
  Site Map